Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Advent Pécs

hu

Közönségszavazás

Minden korosztályban 1-1 művet fogunk díjazni, 1 díjat a közönség, 1 díjat pedig egy szakmai zsűri ítél oda.

Közönségszavazás

 

Szavazatok gyűjtésére december 9. 12.00 órától december 19. 12.00 óráig van lehetőség.

Szavazni email regisztrációval, az email cím megerősítése után lehet. Kategóriánként egy szavazatot lehet leadni. Egy IP címről csak 1 szavazat adható le.  

Amennyiben már regisztrált az oldalon, kérjük a korábban megadott jelszóval lépjen be, vagy használja a jelszóemlékeztetőt.

 

KözönségszavazásEredményhirdetésEredményhirdetés december 21-én 17.00 órától lesz (online közvetítjük). További részletek honlapunkon, illetve az Advent Pécs hivatalos Facebook oldalán lesznek elérhetők. A nyertes alkotásokat 2021. december 21-én 18.00 és 20.00 óra között mutatjuk be a vetítés helyszínén. A nyereményeket december 22-tól január 15-ig keddtől vasárnapig a Zsolnay Negyed Infopont & Shop-ban lehet átvenni, 10.00–17.00 óra között. Akik nem tudják személyesen átvenni,  részükre január harmadik hetében postázzuk a nyereményüket. Akik nem tudják személyesen átvenni, azoknak január harmadik hetében postázzuk a nyereményét.

 


A nyertesek névsorának közzétételeA korcsoportonkénti első helyezett neve december 21-én 18.00 órától az www.adventpecs.hu oldalon, illetve az Advent Pécs Facebook oldalán megtekinthető.

Támogatók